Termeni și condiții

Bun venit pe website-ul academiademasaj.ro

Proprietarul acestui website, www.kinetodidactica.ro, este SC Kineto Didactica SRL, societate română cu sediul social în Județul Brașov, Str. Carpaților nr. 44, Brașov, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. de ordine J29/18624/28.10.2021, având CUI 31078514. 

Prin accesarea acestui website, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, dvs. confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat următorii termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile înscrierii și participării la cursurile Kineto Didactica, va rugam sa citiți cu atenție prezentul document. În cazul în care aveți întrebări sau nelamuriri, va rugăm să folosiți datele de contact furnizate la următoarea secțiune.

Vă vom notifica cu privire la orice schimbare intervenită în condițiile de utilizare prin afișarea pe website. Modificările astfel făcute sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe website, în secțiunea Termeni și Condiții.

Utilizarea de către dvs. a produselor, aplicațiilor, serviciilor și site-ului www.kinetodidactica.ro este guvernată de termenii și condițiile din prezentul document, excluzând însă alte servicii și termeni acceptați prin semnarea unor documente suplimentare.

Cu excepția unor înțelegeri contrare încheiate în scris cu Kineto Didactica, contractul dvs. cu Kineto Didactica va include întotdeauna, cel puțin dispozițiile prevăzute în acest document. Acestea sunt denumite în continuare „Termeni și Condiții”.

Date de contact

Telefon: 0725.500.287

E-mail: contact@kinetodidactica.ro

Adresă de corespondență: Str. Carpaților nr. 44, Brașov, Județul Brașov, România

Scopul website-ului

Prin acest website Kineto Didactica prezintă și oferă servicii de educație online și în persoană – programe de formare profesională: cursuri, workshop-uri, conferințe și congrese destinate fizioterapeuților și studenților. Toate serviciile și conținutul furnizat pe acest website sunt supuse acestor Termeni și Condiții.

Public țintă

Acest website este destinat utilizării de către fizioterapeuți și studenți ai facultăților de profil care doresc să participe la programe de formare profesională: cursuri, workshop-uri, conferințe, congrese etc.

Termeni și Definiții

4.1 Website: domeniul www.kinetodidactica.ro si subdomeniile acestuia. Website-ul și subdomeniile acestuia sunt deținute și operate de Kineto Didactica S.R.L.

4.2 Servicii: Utilizarea de către dvs. a produselor, serviciilor, aplicațiilor software și website-ului www.kinetodidactica.ro (denumite în acest document în mod colectiv „Serviciile” și excluzand orice alte servicii care vă sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernată de termenii prezentului document.

4.3 Curs: program de formare profesională (curs, workshop, conferință, congres etc). Acestea pot fi creditate de către Colegiul Fizioterapeuților din România cu credite de educație medicală continuă pentru fizioterapeuți, conform Hotărârii Consiliului național al Colegiului Fizioterapeuților din România nr. 92/2020 pentru aprobarea Procedurilor și criteriilor de evaluare a activităților de educație medicală continuă, precum și a criteriilor și normelor de acreditare, respectiv creditare a furnizorilor și formelor de educație medicală continuă, cu modificările și completările ulterioare, finalizate prin obținerea unui certificat de participare recunoscut de Colegiul Fizioterapeuților din România. În această din urmă situație, se vor preciza mențiunile specifice: “creditat cu x EMC”, “în curs de creditare”.

4.4 Furnizor Curs: Prestatorul de servicii, persoana juridică, care asigura organizarea și livrarea unui curs. 

Furnizorul de curs, SC KINETO DIDACTICA SRL este acreditat de către Colegiul Fizioterapeuților din România, conform Hotărârii Consiliului național al Colegiului Fizioterapeuților din România nr. 92/2020 pentru aprobarea Procedurilor și criteriilor de evaluare a activităților de educație medicală continuă, precum și a criteriilor și normelor de acreditare, respectiv creditare a furnizorilor și formelor de educație medicală continuă, cu modificările și completările ulterioare, pentru susținerea formelor de educație medicală continuă pentru fizioterapeuți creditate. 

4.5 Cursant: beneficiar al programelor de formare profesională.

4.6 Atestat de participare: se obține prin finalizarea programelor de formare profesională, atestă participarea la un Curs și finalizarea acestuia, fără însă a avea o recunoaștere sau creditare oficială din partea autorităților competente.

4.7 Certificat de Participare: se obține după acordarea de către Colegiul Fizioterapeuților din România a seriilor și nr. certificatelor (termenul nu este precizat în mod expres prin niciun act normativ – estimativ 30 de zile de la finalizarea cursului) pentru fizioterapeuții membrii ai colegiului, fiind recunoscut de Colegiul Fizioterapeuților din România.

4.8 Durata Cursului: interval de timp în care se desfășoară un Program de Formare Profesională.

4.9 Durata Contractului: Contractul intră în vigoare la data completării formularului de înscriere și achitarea avansului/taxei de participare, producând efecte până la îndeplinirea integrală a tuturor obligațiilor contractuale.

4.10 Program de Curs: Plan de activitate în care sunt stabilite (în ordinea desfășurării lor) etapele propuse pentru o perioada dată, numărul ședințelor de curs (săptămânale, lunare, anuale), dar și intervalul orar, zilele de desfășurare și locația sau modul de desfășurare.

4.11 Data estimată: Este data estimativă de începere a unui Curs. Data exacta de începere a cursului este stabilită și comunicată în mod final către Cursant în momentul în care este atins numărul minim de participanți, stabilit de către Furnizor, pentru a putea fi posibilă demararea cursului.

4.12 Data de începere: Este data oficială de începere a unui Curs. Data de începere va fi comunicată celor ÎNSCRIȘI, într-o anumita grupa prin e-mail sau telefon, în cel mai scurt timp de la stabilirea acesteia, cu minimum o saptamana înainte de începerea cursului.

Odată cu începerea cursului, beneficiarul semnează Contractul de Formare Profesională, Condițiile Specifice de Desfășurare a Programului de Formare profesională, Desfasuratorul Programului de Formare profesională și Procesul Verbal pentru Protectia Muncii (acesta se semnează după instruirea prealabilă efectuată de către un reprezentant al furnizorului, cel mai târziu în prima zi de curs). Documentele se considera semnate/acceptate și prin confirmare la distanță. În cazul acesta furnizorul va trimite documentele menționate mai sus, la adresa de email indicată de către Beneficiar în Formularul de Înscriere, Beneficiarul urmând să confirme faptul ca este de acord cu condițiile contractuale.

4.13 Data până la care se fac înscrieri: Reprezintă data până la care se fac înscrieri pentru următoarea grupă care trebuie să înceapă cel mai repede. Dacă numărul minim de participanti în grupa nu a fost atins, aceasta dată poate fi reprogramata.

4.14 Număr minim de participanți: reprezintă numărul minim de participanți, necesar, pentru a putea demara Cursul și pentru a stabili Data de Începere a acestuia. 

4.15 Locurile alocate reprezintă numărul maxim de participanți ce formează o singură grupă. Dacă numărul de potențiali participanți este mai mare, se pot forma grupe suplimentare.

4.16 Locurile disponibile reprezintă locurile libere ce pot fi ocupate pentru a putea fi completată grupa.

4.17 Actele necesare pentru înscriere sunt menționate pe pagina fiecărui Curs, dacă este cazul.

4.18 Condiții minime de acces: se referă la criterii minime ce trebuie îndeplinite pentru a putea participa la curs. Criteriile minime se referă la nivelul de studii absolvite sau chiar vârsta viitorilor cursanti.

4.19 Orașul și locația de desfășurare a cursului sunt menționate pe pagina fiecărui curs în parte.

4.20 Prezența este obligatorie pe toată durata desfășurării cursului pentru obținerea creditelor EMC.

4.21 Cursuri online: în cazul cursurilor care se pot desfășura online sau hibrid, pentru participare aveți nevoie de:

– Laptop / PC, conectat la internet

– Webcam și microfon funcțional

– în unele cazuri, aplicația Zoom instalata ( https://zoom.us/ ) și cont de utilizator Zoom (gratuit) sau crearea unui cont gratuit pe o platformă indicată de furnizor.

Înscrieri și Modalitatea de Înscriere Online

5.1 Cursantul va putea alege cursul la care să participe, utilizând interfața website-ului www.kinetodidactica.ro.

5.2 Cursantul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs în parte, dacă este cazul.

5.3 Cursantul trebuie să solicite informații complete despre curs, apasând butonul “Vezi detalii” sau “Vezi cursul” și completând câmpurile obligatorii pentru înscriere. 

5.4 Apăsând pe butonul “Înscrie-te acum” Cursantul va fi direcționat către Formularul de înscriere online pentru cursul respectiv.

5.5 Pentru efectuarea unei înscrieri valide, cursantul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în câmpurile Formularului de înscriere online.

5.6 Rezervarea și garantarea locului în cadrul unei grupe, se realizeaza în momentul achitării avansului cursului sau a cursului integral și depunerea actelor necesare pentru înscriere, dacă este cazul. Doar în acel moment înscrierea se consideră finalizată.

5.7 Înscrierea se face în ordinea achitării avansului sau taxei de curs, după caz și în limita locurilor disponibile.

5.8 Actele necesare pentru înscriere sunt menționate pe pagina fiecărui curs în parte, acolo unde este cazul. Actele necesare pentru înscriere se vor încărca în cadrul Formularului de înscriere online, la secțiunea specifică, acolo unde este cazul.

5.9 Kineto Didactica are dreptul de a modifica fara vreo notificare prealabila datele de desfasurare a programelor de formare profesionala, formatorul precum si locatia de desfasurare, in cazul in care acest lucru este impus de motive obiective.

  1. Completarea și transmiterea Formularului de înscriere este o comandă fermă și are valoare de contract.
  2. Neprezentarea la curs, totală sau parțială a cursanților nu implică și nu obligă Kineto Didactica SRL la niciun fel de despăgubire sau restituire a taxelor achitate.
  3. Transmiterea formularului de înscriere implică luarea la cunoștință și acceptarea Termenilor și condițiilor, precum și a Politicii de confidențialitate, așa cum apar pe prezentul website. 

Conditii de Participare si Dreptul de Retragere

 1. 1. In cazul in care din motive obiective, cursul nu se poate desfasura sau inceperea acestuia intarzie cu mai mult de 180 de zile fata de Data Estimata completata pe pagina cursului, Cursantul are dreptul sa solicite returnarea sumei achitate, respectând procedura de restituire. În cazul în care data exacta de începere a cursului a fost stabilită și comunicată către cursant, acesta nu mai beneficiază de dreptul de retragere, chiar daca au fost depasite cele 180 de zile fata de perioada de incepere.
 2. 2. Persoanele fizice beneficiaza de un drept de retragere pe care il pot exercita in termen de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, doar in situatia in care nu a fost anuntata Data de Incepere a cursului. In cazul in care Data de Incepere a cursului autorizat/trainingului a fost stabilita si comunicata catre cursant, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita. In situatia in care se va exercita dreptul de retragere in primele 14 zile calendaristice de la inscriere, respectand conditiile mai sus mentionate, Furnizorul Cursului va restitui toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cursantului in termen de cel mult  30 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala la momentul inscrierii.
 3. 3. In cazul in care Cursantul (persoana fizica) a achitat cursul integral si doreste sa se retraga inainte de inceperea programului de formare profesionala/training, insa dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, Furnizorul Cursului va restitui jumatate din valoarea cursului autorizat/trainingului achitat, doar in situatia in care nu a fost anuntata data exacta de incepere a cursului autorizat/trainingului. In cazul in care data exacta de incepere a cursului autorizat/trainingului a fost stabilita si comunicata catre cursant, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita. Restituirea sumei se va realiza in termen de cel mult 30 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere, prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala la momentul inscrierii.
 4. 4. In cazul in care Cursantul (persoana fizica) a achitat avansul (prima rata) si doreste sa se retraga inainte de inceperea programului de formare profesionala/trainingului, insa dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice de la data inscrierii, nicio suma de bani achitata nu va putea fi restituita.
 5. 5. Persoanele Juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere.
 6. 6. In situatia neprezentarii la curs sau a intreruperii frecventarii acestuia din motive imputabile Cursantului, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral).
 7. 7. Exercitarea dreptului de retragere, respectand conditiile mai sus mentionate, se poate face prin folosirea formularului de retragere pus la dispozitie de catre Furnizorul Cursului. Vezi aici.
 8. 8. Cursantul declara ca este inscris in grupa pentru care a completat programul de curs in prezentul formular de inscriere. Furnizorul Cursului informeaza Cursantul ca transferul la o alta grupa, cu un alt program fata de cel pentru care s-a inscris nu este posibil.
 9. 9. Furnizorul Cursului isi rezerva dreptul de a verifica in orice moment modalitatea in care sunt efectuate solicitarile de inscriere si dreptul de a nu da curs solicitarilor, de a anula inscrierea, sau de a exclude definitiv din randul cursantilor persoanelor care, prin comportamentul fraudulos, ilicit, abuziv, violent (verbal sau fizic) sau de alta natura, afecteaza bunul mers al activitatii societatii sau derularea in conditii optime a cursurilor organizate de aceasta.

Durata Contractului

 1. 1. Contractul intra in vigoare la data completarii formularului de inscriere si achitarea avansului/taxei de participare, producand efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

Pretul si Modalitati de Plata

 1. 1. Costul Cursului: Pretul total al serviciilor prestate de catre Furnizor de formare profesionala.
 • Preturile afisate pe site sunt in RON sau în EURO, având mențiunea lei sau euro imediat după numerele reprezentând prețul cursului.
 • Valoarea TVA este 0 (zero).
 • Pretul exprimat este per Cursant.
 • Costul Cursului, precum si modalitatile de plata pot fi modificate ulterior, cu acordul partilor, prin acte aditionale.

8.2. Modalitati de Plata:

 • Plata integrala. 
 • Plata in rate este acceptată numai la programele de formare profesională de lungă durată.

8.3. Plata se poate realiza:

 • Online cu Card, prin procesatorul de plati ING Web Pay.
 • Plata prin transfer bancar. Veti primi pe adresa de email introdusa in formular o factura proforma cu suma de plata. Aceasta trebuie achitata in cel mai scurt timp pentru rezervarea locului in grupa. Va rugam sa ne trimiteti dovada de plata pe e-mail.

Protectia Datelor Personale

Va rugam sa cititi Politica de confidențialitate pentru a afla de ce si cand va colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora, cum le stocam in conditii de siguranta si care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu o asemenea prelucrare conform legii. Documentul complet aici.

Proprietatea intelectuala

 1. 1. Continutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea Kineto Didactica sau a partenerilor sai, iar informatiile respective pot fi sub incidenta legilor interne sau internationale de protectie a proprietatii intelectuale.
 2. 2. Toate drepturile referitoare la proprietatea intelectuala sunt rezervatetoate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date, referitoare la mărci comerciale, mărci de servicii, logo-uri și alte materiale prezentate pe acest website aparțin Kineto Didactica SRL. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.

Kineto Didactica SRL își rezervă toate drepturile cu privire la cele de mai sus și va exercita aceste drepturi în limitele permise de lege. Niciun conținut de pe acest website nu constituie o licență sau un drept de a utiliza orice imagine, marcă comercială, marcă de servicii, logo sau orice alte materiale prezentate pe website de către orice persoană. Reproducerea, distribuirea sau publicarea materialelor de pe acest website de către orice persoană fără acordul scris prealabil din partea Kineto Didactica SRL este interzisă.

Descărcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe website nu transferă persoanei respective licența programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe website. 

Sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor și actelor normative care se aplică în cazul dumneavoastră.

 1. 3. Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa incercati in orice alt mod sa extrageti codul sursa al site-ului Kineto Didactica sau al subdomeniilor.

Utilizarea site-ului

Accesul și utilizarea website-ului 

Utilizatorul accesează website-ul pe o bază liberă și gratuit dar proprietarul acestuia își rezervă dreptul de a limita accesul la anumite servicii și conținut, solicitând pentru acestea înregistrarea datelor utilizatorului.

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica oricând aspectul și de asemenea conținutul, serviciile sau condițiile de utilizare, cu scopul adaptării la modificările legislative sau evoluțiile tehnologice viitoare. Aceste modificări vor fi valabile odată cu publicarea lor pe website.

Proprietarul își rezervă dreptul de a întrerupe accesul la prezentul website în orice moment și fără notificare prealabilă, din motive tehnice, din rațiuni de securitate, control, întreținere, prin căderi ale surselor de energie electrică sau din orice cauză. Această întrerupere va putea avea caracter temporar sau definitiv. În acest din urmă caz, utilizatorii ar putea pierde informațiile stocate în anumite servicii fără a putea cere daune.

Conținut generat de utilizatori

Utilizatorii pot contribui cu conținut pe website, dar acest conținut va fi supus revizuirii și aprobării de către Kineto Didactica SRL înainte de a fi publicat pe website. Prin trimiterea conținutului pe website, acordați Kineto Didactica SRL o licență neexclusivă, fără drepturi de autor, perpetuă și la nivel mondial pentru a utiliza, reproduce, modifica și distribui conținutul.

Activități interzise

Nu puteți utiliza acest website în niciun scop ilegal sau neautorizat. Nu aveți voie să hărțuiți, să abuzați sau să răniți o altă persoană sau să vă implicați în nicio activitate care interferează sau perturbă website-ul.

Răspunderea și declinarea răspunderii

Informațiile de pe acest website sunt furnizate „ca atare” și fără garanții de niciun fel. Nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea website-ului sau a informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe website pentru orice scop.

-25%

la Cursul de calificare maseur