Povestea Noastră

în cifre

10000
ore predate
5
Formatori certificați
6
ani de experiență
98
Cursuri Complete

CINE SUNTEM

Academia de masaj  este un proiect educațional dedicat tuturor celor care doresc să se inițieze și să se perfecționeze în domeniul masajului, parcurgând diferite cursuri de calificare profesională sau de specializare. 

Având  o echipă de formatori experimentați în rolul de terapeut, cu competențe în kinetoterapie, masaj și psihologie, organizăm din 2013 cursul de Calificare Profesională în meseria de Tehnician Maseur, autorizat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA). 

SCOPUL NOSTRU

În cadrul formării, persoanele interesate pot să-și însușească tehnicile de bază ale masajului de relaxare, terapeutic, reflexoterapiei și elementelor de recuperare medicală, iar în urma absolvirii se emite o diplomă de calificare profesională în meseria de Tehnician maseur, recunoscută național și european. 

Școala noastră de masaj face parte din hub-ul educațional Kineto Didactica, ce promovează excelența prin cursuri de specialitate dedicate fizoterapeuților și alor categorii de specialiști din domeniul terapiilor manuale. 

Pentru că suntem mereu în căutarea performanței și calității, Academia de Masaj a devenit primul Centru Educațional din România care a primit Acreditarea Trustului Vocational VTCT și prin aceasta recunoașterea calității actului educațional la nivel mondial.

Fă cunoștință cu echipa noastră.