Tehnician maseur

TEHNICIAN MASEUR

Pentru a te califica in meseria de Tehnician Maseur (cod COR 3226.3.1), este necesar sa parcurgi cele patru module de specializare:

  1. Masaj somatic
  2. Reflexologie
  3. Masaj terapeutic
  4. Elemente de gimnastica medicala

In cadrul cursurilor mai sus mentionate, esti indrumat spre cunoasterea unor metode eficiente de comunicare, atat cu clientii sau pacientii tai cat si cu cei din jur, respectiv vei cunoaste aspecte esentiale de psihologie medicala. Optional, poti sa beneficiezi GRATUIT de o testare aptitudinala, pentru a vedea in ce masura profesia de tehnician maseur ti se potriveste. In urma parcurgerii acestor module veti primi un CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALA pentru meseria de TEHNICIAN MASEUR cod COR 3226.3.1 eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului, si un supliment descriptiv in care sunt inscrise competentele specifice, cu care va puteti angaja in tara sau in strainatate (cu traducere legalizata / supralegalizare). In cazul in care doresti sa urmezi un singur modul, iti este eliberat un certificat de absolvire si suplimentul descriptiv aferent (cu specificare competentelor obtinute in cadrul acelui modul). Cursul de formare profesionala Tehnician Maseur este un curs de nivel III, cu o durata totala de 1080 ore teoretice si practice.

Pretul cursului/ modul: incepand de la 525 RON*Pret/ modul: 700 RON (daca platiti fiecare modul separat); taxele de examinare sunt incluse** 

*Daca platiti in avans toate modulele deodata, beneficiati de o reducere de 25% din valoarea totala a programului de calificare profesionala, astfel veti plati 2100 ron in loc de 2800 ron, valoarea unui modul devenind 525 RON.

*Fiecare dintre cele 4 module poate fi achitat in maxim 3 rate pe perioada desfasurarii modulului respectiv.

** nu se percep taxe suplimentare de examinare daca participati la data initial propusa pentru fiecare examen.