Search

YUMEIHO

Yumeiho este o metodă terapeutică japoneză dedicată corectării tulburărilor de statică și dinamică ale aparatului locomotor uman, apărute ca o consecință a modificării pozitiei centrului de greutate al corpului.

Fondatorul , Saionji Masayuki, a pus bazele acestui sistem terapeutic, in anul 1981, dupa numeroși ani de studiu teoretic si practic. Denumirea inițială a fost de ”Masaj Divin”, apoi ”Terapia prin indreptarea Coxalelor și presopunctură”.
Astăzi Terapia Yumeiho se practică în peste 30 de țări.

Aceasta constă în aplicarea unui ansamblu complex de procedee manuale asupra întregului corp în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate.
Procedeele terapeutice manuale, constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie; tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching; metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

Durata cursului: Sistemul de predare pe diferite niveluri de competență permite însușirea terapiei Yumeiho de oricine este interesat.

Pretul cursului: preturile difera in functie de nivelul de competenta,  informatii suplimentare puteti solicita direct la sediul nostru pe strada Ion Ratiu nr 2 sau la nr de telefon: 0746 23 92 15

Diploma dobandita:  Diploma oferita de Asociatia Romana de YUMEIHO ce atesta nivelul cursului parcurs

Materii parcurse:

  • Teoria terapiei YUMEIHO
  • Practica
  • Anatomie
  • Comunicare
  • Igiena si securitatea muncii
  • PRACTICA – in cadrul cursurilor oferite se pune un accent major pe partea practica

Competente dobandite:

  • Capacitatea de a aplica tehnicile de masaj studiate: procedee de puncto-terapie, elemente de stretching,  metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă
  • La sfârșitul cursului puteți folosi Terapia Yumeiho atât în practica personală contribuind la starea de bine a prietenilor sau a familiei cât și în cea profesională.
  • Aplicarea normelor de igiena si securitatea muncii

Cursuri complementare:  Masaj Terapeutic, Elemente de Gimnastica Medicala